. .



Jualan Borong Mainan Kanak Kanak


Jika anda peniaga kedai runcit @ baru nak berniaga dan perlukan stok mainan kanak kanak yg murah, saya boleh supply barang kepada anda. 

 

Harga Jual : RM2 ke atas
Harga Borong : RM1.50 satu (min 12pcs)
Min untuk pembelian harga borong RM750 (dapat 500pcs)

Tak termasuk kos penghantaran.


Call : NIZAM 016 6243287



Antara stok mainan yang kami ada :



-------------------------
MAINAN ATAS RM2
-------------------------

Harga ada di setiap gambar

Minimum order untuk setiap mainan 6 pcs
Minimum order keseluruhan RM1000

Kos hantar kira lain.




Akhirnya keluar jugak dalam paper Metro hari ni (29/9/2012) .Semua yg di tulis oleh wartawan ni adalah betul melainkan nama aku. Mana dia dapat nama aku tu? Pada hal aku dah tulis nama aku kat note pad dia..bengong!





"Kepada rakan2 yg terlepas pandang, dalam bisnes mainan sahaja terdapat beribu-ribu jenis mainan yang boleh dijual dan ianya mendapat permintaan yang tinggi setiap masa dari pengumpul koleksi mainan. Ikutkan perasaan, semua jenis nak jual. Tetapi fokuskan kpd 1 kategori sahaja seperti kategori mainan RM2 kerana dalam 1 kategori ini pun terdapat beribu2 jenis mainan. Tidak terbuat rasanya. Jadi rakan2 perlu fokus dan sabar."


About Us

Pemborong Serbaneka RM2, Pemborong Mainan RM2 dan
Display & Storage System

Contact Us

Latitude/ Longitude
2.75009,101.966454

  • 70400
    Malaysia