. . . . . . . .MAKLUMAN!

Untuk pengguna smartphone, KLIK SINI untuk paparan mobile site view.


Pihak kami akan mengambil tidakan undang undang terhadap penyebar fitnah ini. Pada tarikh ini 20/10/14 pukul 11.39 mlm kami telah memberi amaran bertulis kepada beliau untuk keluarkan nama kami dalam tempoh 24 jam dari kenyataan fitnah beliau.

Pihak kami tidak pernah berurusan dengan beliau dan tidak mengenali langsung beliau ini sehingga lah keluar kenyataan fitnah ini di forum. Apa yang di tulis nyata tidak benar sama sekali.

Fitnah beliau menjejaskan reputasi kami dan perniagaan sebagai pemborong barang RM2 dan kami banyak menerima pertanyaan dari pelanggan tentang isu ini.

Kami akan update perkembangan seterusnya jika dalam tempoh 24 jam kenyataan tersebut tidak di keluarkan.

Terima kasih
PEMBORONG BARANG RM2
Kepada anda yang berminat untuk buka kedai serbaneka RM2 atau peniaga kedai runcit yang perlukan barang-barang serbaneka di kedai anda, saya boleh membantu anda. Saya ada kedai di Seremban, Negeri Sembilan. Saya boleh bekalkan barang-barang yang anda perlukan. Khidmat nasihat saya akan berikan secara PERCUMA..

Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar untuk memulakan perniagaan ini. Modal permulaan serendah RM750 anda sudah boleh menjadi usahawan.. Kami tidak meletakkan minimum order kuantiti yang besar bagi setiap barang. (yang kebiasannya kebanyakan syarikat-syarikat lain memerlukan minimum order yang tinggi dan melibatkan kos yang sangat besar)

Ada lebih 1000 jenis barang semuanya. Saya bukanlah penganjur kursus / pemborong semata-mata..Saya memang peniaga kedai serbaneka RM2. Saya akan terangkan secara terperinci tentang pahit dan manis perniagaan ini kepada anda. Bukan sekadar teori semata-mata.


Cara Memulakan Perniagaan Ini

Saya terangkan secara ringkas melalui flowchart ini


Anda tentukan dari mana anda ingin bermula.

Jika anda ingin ikuti kelas PERCUMA 30 hari, daftar di SINI 
Jika anda hanya ada MODAL RM100 sahaja, klik SINI
Jika anda hanya ada MODAL RM10 sahaja, klik SINI

Jika anda ada modal, anda boleh pilih untuk order barang melalui katalog atau order melalui pakej.Order Melalui Katalog. 

Setiap barang harga kosnya adalah berbeza. Ada kuantiti minimum untuk pembelian melalui katalog dan harga tidak termasuk kos penghantaran.

Klik link di bawah :


a) Katalog UA 1

b) Katalog UA 2

c) Katalog GMC

d) Katalog AB

e) Katalog B

f) Katalog AW

g) Katalog TY

h) Katalog UA 3

i) Katalog BROrder Melalui Pakej


Pembelian melalui pakej akan di terangkan secara lengkap DI SINI.Kisah benar..

ada sorang brader ni mmg selalu order brg ngn saya.selalu dtg kedai sy..sekali order dlm RM2000..meniaga pasar malam je. Ikutkan cerita dia, di start niaga jam 5ptg-10mlm, bersih dia boleh dpt dalam RM250-rm300. Seminggu dia masuk hampir 5 tapak pasar malam...seminggu je gaji dia dalam RM1500... kos sewa tapak pasar malam baru rm2..sehari berniaga hanya 5jam..hehehe.... try la kawan2... jgn malu2 berniaga pasar malam ni...jgn tgk mereka mcm tak berduit......
Kedai Backlink,Backlink Percuma 

About Us

Pemborong Serbaneka RM2, Pemborong Mainan RM2 dan
Display & Storage System

Contact Us

Latitude/ Longitude
2.75009,101.966454

  • 70400
    Malaysia