Menu

SELAMAT DATANG KE WEB RASMI

QDF PARADIGM ENT. (NS01202880-A)

PAKEJ YANG DI SEDIAKAN


1)  PAKEJ A1 (RM 750)  
 

  1. Setiap item berharga RM1.50
  2. Min order untuk setiap item adalah 10 pcs
  3. Jumlah barang untuk harga RM750 = 500 pcs
  4. Barang akan dipilih oleh pihak kami.
  5. Harga pakej tidak termasuk kos penghantaran
  6. Kos penghantaran sekitar semenanjung RM80 / Sabah dan Sarawak RM160.

* Pakej ini sesuai untuk peniaga pasar malam / uptown / pasar pagi / ekspo.

 

PAKEJ A2 (RM 1400)   
 

  1. Setiap item berharga RM1.40
  2. Min order untuk setiap item adalah 10 pcs
  3. Jumlah barang untuk harga RM1400 = 1000 pcs
  4. Barang akan dipilih oleh pihak kami. 
  5. Harga pakej tidak termasuk kos penghantaran.
  6. Kos penghantaran sekitar semenanjung RM140 / Sabah dan Sarawak RM280

 

PAKEJ A3 (RM 2000 ke RM9999)   
 

  1. Setiap item berharga RM1.40
  2. Min order untuk setiap item adalah 12 pcs
  3. Jumlah barang untuk harga RM2000 = 1429 pcs
  4. Barang akan dipilih oleh pihak kami. 
  5. Kos penghantaran (Semenanjung Sahaja) dan jaminan 3 bulan sudah termasuk. 

 

Di atas sambutan yg mengalakkan  tentang pakej A1 ini dan banyak pertanyaan yang saya terima, maka saya sendiri telah turun ke padang berniaga di ekspo dan uptown menggunakan pakej ini untuk saya rasa sendiri dan kutip pengalaman supaya dapat di kongsi bersama sama anda. Di bawah adalah antara ekspo2 yang pernah saya join dan meraih pulangan lumayan (sales RM500 ke atas sehari) - klik untuk lihat gambar :

 

 

Saya bukan jual borong barang sahaja tapi saya juga berniaga macam anda. Ini kelebihan saya berbanding dengan pemborong lain.  Macam mana nak jual barang dan dapat duit itu yg penting. Setakat beli barang dgn harga murah, beli direct dekat China pun boleh tapi nak jual tu pandai pandai sendiri lah. Silap2 tak boleh jual simpan jadi tukun bawah katil..Naya wooo..

 

Saya boleh ajar anda macam mana nak jual barang yg anda borong secara PERCUMA! Ilmu praktikal bukan sekadar teori..

 


2) PAKEJ B (RM10,000 ke atas)

 

  1. Setiap item berharga RM1.40
  2. Min order untuk setiap item adalah 12 pcs
  3. Jumlah barang untuk harga RM10,000 = 7143pcs
  4. Barang akan dipilih oleh pihak kami.
  5. Kos penghantaran (Semenanjung Sahaja) dan jaminan 3 bulan sudah termasuk. 

Pakej ini sesuai untuk peniaga kedai runcit yang ingin menambah barangan RM2 di kedai anda atau kedai RM2 saiz separuh (10 x 30 kaki).​

 

3) PAKEJ C ( RM 30,000 ke atas)   

 

  1. Setiap item berharga RM1.40
  2. Min order untuk setiap item adalah 24 pcs
  3. Jumlah barang untuk harga RM30,000 = 21,429pcs
  4. Barang akan dipilih oleh pihak kami.
  5. Kos penghantaran (Semenanjung Sahaja) dan jaminan 3 bulan sudah termasuk. 

* Untuk satu kedai penuh bersaiz 45' x 20', modal untuk barang sahaja.

 

Ini antara kedai2 yang telah memborong barang saya untuk kedai RM2 mereka (klik untuk lihat gambar). Ada byk lagi sebenarnya tapi ini yang sempat ambil gambar jika saya buat visit ke kedai mereka. Yang barang saya hantar guna lori atau pos, memang tak berkesempatan lah ambil gambar untuk di kongsi bersama anda.

 
4) PAKEJ D  (ALL IN RM55,000)    

 

Dalam pakej ini, team kami akan bantu anda untuk setup kedai. Anda hanya keluarkan modal dan beri kami masa 2 - 3 minggu utk siapkan kedai anda. Boleh terus berniaga serta merta. Semuanya kami akan uruskan sehingga siap.

 

Modal Yang Diperlukan = RM30,000 (stok barang) + RM25,000 (setup kedai)

 

Modal RM25,000 adalah untuk

  • Wiring dan Renovation
  • Rak
  • Sign Board
  • Cashier Machine
  • Upah Susun Barang

 

* TIDAK termasuk kos transportation rak

* Mesti sudah ada kedai

* Jika perlukan kami turun ke tempat anda untuk perbincangan awal, pemilihan kedai dan sebagainya, caj min  RM200 di kenakan per trip (untuk caj minyak, makan minum, penginapan dan pengangkutan).

 

Seringkali saya lihat peniaga baru agak terkial kial dan ragu-ragu dalam memilih barang dari katalog yang di sediakan . Ini kerana terlalu banyak barang dalam katalog, gambar kecil berbanding saiz sebenar dan tidak pasti mana satu barang yang laris dan senang di jual. 

 

Atas sebab sebab di atas, saya mengambil inisiatif untuk membuat pakej seperti ini dan saya sendiri akan memilih barang untuk pihak anda. Saya akan pilih berdasarkan pengalaman saya selama 3 tahun. Jika barang yang saya pilih tidak laris atau gagal di jual dalam 3 bulan pembelian di buat, saya akan tukarkan dengan barang lain yang bersamaan nilai harga (BUKAN jaminan pulangan wang). Ini jaminan saya sebagai pembekal anda.

 


 

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT PESANAN


Langkah 1
Isi borang tempahan di bawah.

Sila letak no ID agent jika anda berurusan dengan agent kami. Kosongkan jika anda berurusan terus dengan pihak syarikat.

 

Langkah 2
Kami akan email official quotation kepada anda. Tunggu sehingga anda mendapatkan quotation daripada kami sebelum membuat bayaran.

 

Quotation yang kami sediakan berdasarkan stok barang yang ada pada masa tersebut.

Pihak kami BERHAK menukar dengan barang lain jika tiada stok selepas anda membuat pembayaran.

Ada warranty tukar barang jika anda tidak berpuas hati dengan barang yang kami beri @ barang tersebut tidak terjual.

Jadi jangan risau jika barang yang anda terima berlainan dengan quotation yang kami email.

WAJIB! Baca terma dan syarat yang di sertakan bersama.

Langkah 3
Buat pembayaran ke akaun CIMB syarikat seperti yang dinyatakan. Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda menggunakan akaun selain yang ada dalam quotation dan wang tidak sampai kepada kami.

 

Apabila anda membuat pembayaran, pihak kami beranggapan anda telah SETUJU berurusan dengan kami mengikut tatacara dan syarat syarat yang kami tetapkan. Jadi sebarang pertikaian / tarik diri / minta refund tidak akan di layan. Sila baca web ini dengan lengkap sebelum membuat pembayaran.

Langkah 4
Tunggu pengesahan bayaran dan maklumat penghantaran (tracking number) daripada kami.

Langkah 5
Barang akan sampai kepada anda melalui Pos Malaysia / Lori / Van.

 

Jangka masa penghantaran dalam 7-14 hari bekerja tetapi kadang kadang terlewat bila kami proses order yang banyak. Jadi rancang betul2 tempahan anda dan berbincang dengan pihak kami. 

 

BORANG TEMPAHAN

Isikan borang tempahan dibawah ini dan saya akan email quotation secepat mungkin.

KAEDAH PEMBAYARAN


Setiap bayaran perlu dibuat untuk ke account seperti tertera dibawah :

 

8601059927 - QDF PARADIGM ENTERPRISE (CIMB) 


Setelah anda membuat bayaran hantarkan slip melalui wasapp ke 016-6243287

Sila nyatakan nama dan alamat penghantaran.

Kami akan mengesahkan tempahan anda dan segala update akan di buat menerusi wasapp.